MAXIMA ZILEI

Nu suntem niciodata atat de invinsi pe cat ne consideram singuri.
Charles de MONTALEMBERT

Informatiile de pe acest blog au ca sursa si www.1asig.ro si www.xprimm.ro

www.okazii.ro

duminică, 14 februarie 2010

AZT VIITORUL TAU, CAMPION ABSOLUT LA ADERARILE VOLUNTARE PE PILONUL II

AZT Viitorul Tau a fost alegerea numarul 1 a noilor participanti la Pilonul II de pensii private obligatorii. In cursul anului trecut, peste 15.000 de clienti au ales fondul administrat de Allianz-Tiriac Pensii Private, adica un procent de 29,5% din totalul celor care si-au exprimat o optiune activa pentru un fond de pensii de Pilon II. "Faptul ca suntem numarul 1 in atragerea de noi participanti la fondul nostru de pensii demonstreaza doua lucruri: pe de-o parte, increderea clientilor si publicului in soliditatea si performanta administrarii noastre si pe de alta parte eforturile noastre neintrerupte de marketing, promovare si informare in randul potentialilor clienti. Folosim in continuare o retea extinsa de agenti si brokeri, derulam in continuare campanii de informare si promovare, investim in evenimente de educare a publicului si ne implicam direct pentru dezvoltarea acestei piete si pentru stimularea economisirii private in Romania", a declarat domnul Crinu ANDANUT, director general al companiei Allianz-Tiriac Pensii Privat.
Tendinta s-a pastrat si in prima luna a anului 2010, cand fondul AZT Viitorul Tau a atras in mod direct peste 1.200 de clienti noi, adica 31,3% din total. Pe intreaga perioada de aderare continua (mai 2008 - ianuarie 2010), AZT Viitorul Tau este de asemenea lider in atragerea de noi clienti prin aderare directa: aproape 27.000 de participanti, adica 25,1% din total. Informatiile prezentate astazi, intr-un comunicat de presa al administratorului ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private, se refera la aderarea directa, nu si la transferuri intre fonduri sau la procedura de repartizare aleatorie a clientilor intre fonduri.
Datele din comunicatul ALLIANZ-TIRIAC Pensii Privatesunt confirmate de statisticile oficiale publicate de CNPAS (Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale de Stat), asa cum reiese si din tabelul urmator:
Allianz-Tiriac Pensii Private este una dintre companiile cu cele mai complete pachete de servicii pentru participantii la fondurile de pensii administrate privat: site web pentru vizualizarea contului personal (inclusiv pentru clientii fondurilor de pensii facultative), call-center, SMS la cerere, publicarea zilnica a datelor fondului de pensii pe site-ul web, buletine lunare de investitii si alte facilitati.
Fondul AZT Viitorul Tau are in prezent peste 1.257.000 de clienti, dintre care 93% cu cel putin o contributie virata in contul personal si administreaza active nete de aproximativ 586 milioane RON, statistici ce ii confera o cota de aproximativ 25% din piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu