MAXIMA ZILEI

Nu suntem niciodata atat de invinsi pe cat ne consideram singuri.
Charles de MONTALEMBERT

Informatiile de pe acest blog au ca sursa si www.1asig.ro si www.xprimm.ro

www.okazii.ro

vineri, 12 februarie 2010

O AFACERE PENTRU TINE ŞI MAŞINA TA !!!



METABOND
Tehnologie avansată cu acţiune la nivel molecular pentru tratarea suprafeţelor supuse uzuri

Vă rugăm să ne permiteţi să vă prezentăm un produs care a venit din viitor, ca să ne arate drumul spre dezvoltare. Ne ajută să înţelegem că cel mai de preţ lucru este PĂMÂNTUL (natura care trebuie să o respectăm) şi ceea ce ne dă viaţă este ENERGIA.
25% din energia Lumii se pierde direct prin frecare şi indirect prin uzuri! În fiecare moment creşte cantitatea de energie folosită şi implicit creşte şi cantitatea de energie ce se pierde. Ce putem face?
Să scădem frecarea! Acest lucru a început să motiveze cercetătorii lumii întregi încă din anii 1950.
Au conceput prima generaţie a soluţiilor pentru reducerea frecării prin care au obţinut un strat depus pe metale foarte neted.
A doua generaţie au fost aditivii de uleiuri.
A treia generaţie este alcătuită din produsele METABOND. Acestea sunt produse care datorită proprietăţilor lor excepţionale înnobilează suprafeţele metalice în contact, expuse frecării, dar nu modifică calitatea fizico-chimică a uleiului. Nu aditiv, ci înnobilator de suprafeţe, ce nu modifică nici cotele pieselor tratate.

Cum funcţionează?
Sub formă de ulei se va adăuga în proporţie de 5% la uleiul proaspăt. Prin structura sa excepţională lucrează direct cu suprafaţa metalelor aflate în frecare: intrând în adâncime de o moleculă (câţiva microni) înnobilează metalul propriu modificând structura iniţială. Astfel se formează o suprafaţă foarte netedă şi foarte dură creând un mediu ideal pentru lubrifierea cu ulei.
Foarte important: NU MODIFICĂ toleranţa motoarelor, nu se depune nimic pe suprafaţa cămăşii, a pistonului, etc. de aceea este recomandat şi la motoarele noi sau care sunt într-o stare foarte bună. Excepţia sunt METABOND GOLD care poate fi folosit atât la motoare noi cât şi uzate reducând substanţial noxele şi nivelul de zgomot şi METABOND OLD SPEZIAL destinat pentru motoare foarte uzate, conţin METABOND C şi policeramică MKG care se depune în găurile de uzură unde este nevoie de depuneri, unde nu există uzură (de ex. partea superioară a cămăşii) lucrează ca celelalte produse METABOND. Nu este aditiv de ulei, nu modifică structura fizico-chimică a uleiurilor, acestea au rolul de al transporta până la metal.

De unde apare?
A fost conceput în laboratoarele NATO, după care în 1991 a fost preluat de firma METABOND MOLEKULAR-TECHNIK GmbH din LANGEN, GERMANIA.

Cine a încercat?
Imediat după lansarea din 1991 a câştigat Marele Premiu la Expoziţia Auto din Frankfurt. O maşină Ferrari tratată cu METABOND a atins recordul de viteza de 351 km/h deşi iniţial viteza constructivă maximă era 291 km/h. De atunci toate maşinile Ferrari sunt tratate din fabricaţie cu METABOND. Printre referinţele noastre se număra dealeri auto din Germania: Ford, Seat, Renault, Scania, Volvo, etc. precum şi alţi industriaşi care folosind METABOND au scăzut costurile semnificativ.

Garanţie?
Produsele METABOND sunt verificate şi controlate în permanenţă de TÜV Rheiland (Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice) care vă garantează avantajele enumerate mai jos. Există şi o asigurare internaţională, atunci când un sistem se tratează conform instrucţiunilor cu METABOND şi în timpul funcţionării se produc pagube, firma de asigurări plăteşte până la 22.000 EURO (douăzeci şi două mii euro).

Ce avantaje îmi asigură?
Reduce frecarea interioară a motorului cu 50-60%, astfel rămâne energie.
Dublează intervalul de schimb de ulei fiindcă creează mediu ideal pentru ulei.
Motoarele şi instalaţiile funcţionează mult mai silenţios.
Garantează parcurgerea a aproximativ 50 km fără ulei, la pornirile la rece protejează extraordinar piesele în primele 15-25 secunde (în acest interval nu există suficient ulei în sistem ceea ce în mod uzual conduce la o uzură accentuată).
Triplează viaţa motoarelor noi şi dublează viaţa rămasă a motoarelor folosite.
Măreşte considerabil perioadele de revizii precum şi viaţa pieselor.
Motoarele funcţionează cu randament mai ridicat.
Măreşte puterea cu 10% sau scade consumul cu 10%.
Se adaugă simplu în proporţie de 5% la ulei proaspăt.

Unde se foloseşte?
Este recomandat pentru toate tipuri de motoare: automobile, motociclete, camioane, autobuze, trenuri, metrouri, vapoare, barci, avioane, etc.
Produsele METABOND sunt cel mai bun TUNING pentru motoare, folosite cu rezultate excelente in diferite sporturi de competiţie.
Prin aditivii pentru carburanţi se ajunge să se trateze suprafeţele imposibil de ajuns, ca de exemplu pistoane, cilindrii, chiuloasa, carburator, pompe de injecţie, supape şi să le protejeze împotriva uzurii.
Produsele METABOND sunt folosite în toate domeniile unde sunt piese metalice supuse frecării şi uzurii: în linii de producţie a industriei, maşini agricole, tractoare, maşini de forţă, maşini şi utilaje de construcţie şi de mină, macarale, instalaţii şi sisteme de acţionare pentru nave, cutii de viteză, diferenţiale, angrenaje, transmisie, rulmenţi, planetare, presgarnituri, lagăre de alunecare şi rostogolire, articulaţii, osii flexibile, pompe de apă, sisteme automate de ungere, etc.
Sunt şi sprayuri METABOND, folosite în articulaţii, fierăstraie cu lanţ, instalaţii de nituire, maşini de tăiat filete, instalaţii de presare la rece, unelte pentru formare, burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierăstraie, freze, cuţite de strung şi raboteze, instalaţii de laminat metale, motoare şi instalaţii electrice, broaşte, zăvoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit, maşini şi aparate unde nu trebuie uns nici pătat ca în tipografie şi în industria de confecţii, etc.
Tratează suprafaţa metalică durificând-o şi prelungind viaţa lor de folosire cu consecinţa micşorării costurilor şi mărirea productivităţii, datorită micşorării perioadelor de nefuncţionare a maşinilor.
Este cunoscut că cel puţin 25% din producţia mondială de energie se pierde din cauza forţei de frecare şi cel puţin 2% de PIL-ul vine risipit pentru problemele tribologice (Tribologie este ştiinţa care studiază fenomenele de frecare şi uzură).
METABOND este prieten al mediului şi a vieţii pe pământ care ne poate ajuta să reducem această enormă risipă de energie pentru avantajul omului şi al viitorului lui.
Pentru produse si afacere sunati la 0744 428 599 sau 0730 911 197
www.ro-metabond.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu