MAXIMA ZILEI

Nu suntem niciodata atat de invinsi pe cat ne consideram singuri.
Charles de MONTALEMBERT

Informatiile de pe acest blog au ca sursa si www.1asig.ro si www.xprimm.ro

www.okazii.ro

joi, 15 mai 2014

BROKERUL DE ASIGURARE AL FAMILIEI - concept nou !!!



Asa cum exista medicul de familie la care fiecare suntem inscrisi si caruia ne adresam de fiecare data cand avem probleme medicale asa exista si BROKERUL DE ASIGURARE AL FAMILIEI la care ne putem inscrie si la care ne putem adresa de fiecare data cand avem nevoie de o asigurare.
         Asa cum avem grija sa ne protejam sanatatea asa trebuie sa avem grija sa ne protejam din punct de vedere financiar familia in cazul decesului, invaliditatii sau accidentului sustinatorului financiar al acesteia, in cazul accidentelor oricarui membru al familiei. Sa ne protejam din punct de vedere financiar bunurile si in special locuinta, pentru care cei mai multi muncim o viata intreaga, autoturismul care este un bun destul de scump si alte bunuri importante pentru noi. Sa ne protejam financiar pentru greselile noastre fie ca si conducatori auto, fie ca ne inundam vecinii sau orice alta greseala pentru care am afecta bunurile sau viata cuiva. In cazul calatoriilor in strainatate sa fim protejati in caz de imbolnavire sau accident sau orice alt risc care ar putea afecta din punct de vedere financiar familia. Indiferent de cat de mult a evoluat umanitatea, un lucru este foarte clar: nu putem controla tot ceea ce se intampla in jurul nostru, exemplul cel mai bun fiind poate natura. Mass-media prezinta foarte des catastrofele natuarale care lovesc diverse regiuni, si, din pacate nici Romania nu face exceptie. Dar natura nu este singura care ne afecteaza si ne provoaca pagube: accidente se intamplala tot pasul, iar jaful, furturile, talhariile, toate tin de natura umana.
         Pentru a beneficia de cele mai bune solutii de protectie finaciara exista BROKERUL DE ASIGURARE AL FAMILIEI. Brokerul de asigurari este un specialist in asigurari, are competenta profesionala recunoscuta si întotdeauna reprezinta interesele asiguratului. Brokerul de asigurari recomanda si negociaza cele mai bune solutii pentru protectie finaciara prin asigurare. Pe piata exista foarte multe societati de asigurare, apar din ce in ce mai multe produse de asigurare, oferta se diversifica in mod continuu si apar produse care de care mai specializate. In aceste conditii, clientul are probleme in a alege cea mai buna solutie pentru problema sa, mai ales daca nu cunoaste foarte bine cum functioneaza asigurarile. Pe langa gasirea celei mai bune solutii de asigurare serviciile sale presupun consultanta de specialitate si urmarirea derularii contractului pe durata sa, bazandu-se pe stabilirea profilului de risc al clientului, urmarind insa in acelasi timp si situatia financiara a companiei de asigurari cu care se incheie polita de asigurare.
          Un aspect foarte important este ca brokerul de asigurare este alaturi de client si in cazul in care se produce riscul asigurat. In cazul unei daune prima persoana pe care o contacteaza asiguratul este brokerul de asigurare. Acesta va consilia asiguratul pentru recuperarea prejudiciului creat de riscul asigurat.
          Biroul unui broker de asigurare este practic un supermarket de asigurari, ca sa facem o comparatie cu comertul clasic. In loc sa cauti in oras sediul a 35 societati de asigurare (in cazul bun in care aceste sedii si exista), mergi la biroul unui broker unde le gasesti pe toate 35 societati de asigurare intr-un singur loc. Faci economie de bani dar si mai important faci economie de timp.       
          Cel mai important este ca serviciile brokerului de asigurare pentru asigurat sunt GRATUITE, el este platit de societatea de asigurare.
          In particular pot sa spun despre mine ca:
-reprezint 35 societati de asigurare intre care toate cele 11 societati de asigurare care incheie asigurari RCA si 12 societati care incheie asigurari obligatorii de locuinta.
-inchei orice tip de asigurare din portofoliul acestor societati de asigurare.
-detin un birou de asigurari in franciza, Agentia Safety Broker Campia Turzii, str. A.Muresanu, nr.12, (vis-a-vis de hotel TIVER) program L-V 9-18, S 9-13 dar pentru asigurari si consultanta daune sunt disponibil NON STOP la telefon 0744 428 599, 0730 911 197.
-acord consultanta si livrez asigurari personal la domiciliul clientului pe o raza de 25 km in jurul Campia Turzii.
-am specializare si in regularizarea daunelor.
-anunt clientul cu 7 zile caledaristice inainte de expirarea oricarei asigurari, scadenta rata, etc.
-ofer si servicii complementare cu sunt: plata ROVINIETA (taxa de drum) cu alerta de expirare, plata oricarei tip de facturi pentru utilitati, servicii inmatriculare auto, foto pentru documente, diplome, legitimatii, etc., XEROX, FAX, infolieri, indosarieri si altele.
-clientii fideli beneficiaza de diferite cadouri si facilitati cum ar fi: odorizant auto, mapa A5 documente auto, 5 litri lichid parbriz, voucher cadou 150 lei pentru service auto, buzunar autoadeziv vigneta RCA, etc.
-toata consultanta acordata clientilor mei in timpul sau in afara programului de birou, la birou sau la domiciliul clientului, deplasarea si livrarea la domiciliul clientului este GRATUITA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu