MAXIMA ZILEI

Nu suntem niciodata atat de invinsi pe cat ne consideram singuri.
Charles de MONTALEMBERT

Informatiile de pe acest blog au ca sursa si www.1asig.ro si www.xprimm.ro

www.okazii.ro

luni, 30 mai 2011

TOP 10 asigurari generale in primul trimestru al lui 2011

TOP 10 asigurari generale in primul trimestru al lui 2011
Potrivit INSURANCE Profile, subscrierile aferente asigurarilor generale au insumat 397 mil. EUR in primele trei luni ale anului 2011, in scadere cu aproape 12% fata de cifrele primului trimestru al anului trecut. In acest fel, ponderea detinuta in piata s-a diminuat la 79,07%, valoarea primelor fiind cu circa 54 mil. EUR mai mica decat totalul consemnat in perioada similara a anului precedent.
Comparativ cu rezultatele consemnate la finele lunii martie a anului trecut, ierarhia primelor trei companii din topul asigurarilor generale ramane nemodificata, ASTRA, ALLIANZ-TIRIAC si OMNIASIG fiind, in aceasta ordine, ocupantele primelor trei pozitii. Evolutia ASIROM, concretizata printr-o dinamica pozitiva de 21,7% in moneda europeana, o califica drept performera ierarhiei din primul trimestru.
Un alt aspect de remarcat este intrarea in TOP 10 asigurari generale a companiei CITY Insurance care, printr-un ritm intens de dezvoltare pe segmentul asigurarilor de raspundere civila generala, a reusit mai mult decat triplarea totalului subscrierilor, urcand astfel 4 pozitii in clasament.
Sursa http://www.1asig.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu